Dietetika

Mai túlhajtott világunkban, szinte nélkülözhetetlen hogy az ember mindig friss és tettre kész legyen, hogy meg tudjon felelni mind a munkahelyén, mind otthon.

"Enni mindenki tud, táplálkozni viszont csak kevesen"

A táplálkozás ugyanis nemcsak a táplálék fizikai elfogyasztását jelenti, hanem a különféle ételek és italok megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal történő rendszeres fogyasztását is. A helyes táplálkozás nem csak a vágyott testtömegideál, a fizikális és pszichés jólét eléréséhez, hanem a betegségek megelőzéséhez is nélkülözhetetlen. Számos betegség esetén a helyes diéta a gyógyulási folyamat fontos részét képzi. Léteznek olyan betegségek, amelyeknél a diéta kizárólagos kezelési mód (pl: liszt érzékenység), és olyanok, ahol az egyéb terápiás lehetőségek mellett hozzájárul a kezelés sikeréhez, a gyógyulási idő rövidüléséhez.

Kik kereshetnek fel bennünket?

Bárki, aki eldöntötte, hogy változtatni szeretne. (fogyókúrázók, kismamák, cukorbetegek, szív-, érrendszeri, emésztőrendszeri megbetegedésben szenvedők)

Hogyan segíthetünk mi Önnek ebben?

A dietetikai tanácsadás során egyénre szabott táplálkozási, életviteli javaslatokat teszünk, melynek elengedhetetlen része a pontos testösszetétel meghatározása, a csontvázrendszer és az alapanyagcsere állapotának felmérése.

Mit is takar ez pontosan:

e-mail: info@medconnexus.hu


borgyogyaszat

MEDCONNEXUS

GYÓGYÁSZATI KÖZPONT

H-1181 Budapest Üllői út 419.

Telefon: +36 1 291-0539
+36 1 290-0921

E-mail: info@medconnexus.hu

webdesign: honlaprendeles.hu